BCN Meitoernooi 2017

Hallo allemaal,
 
Wat een enthousiasme! We hebben maar liefst 32 spelers voor het Meitoernooi. Hierbij alle informatie voor de komende drie dinsdagen.
 
Het is even puzzelen geweest gezien het grote aantal spelers en het feit dat niet alle spelers alle dagen beschikbaar zijn. Ook hebben we geen beschikking over toernooi.nl voor dit toernooi, dus het was echt handmatig koppelen. Mocht je nog een foutje opmerken, laat het ons aub even weten.
 
Het kan zijn dat je de ene avond meer speelt dan de andere. Maar vrees niet, op 9 en 16 mei zijn er ook banen om vrij te spelen. Dus mocht je minder wedstrijden hebben, dan kan je zelf mensen vragen om te spelen (wissel wel een beetje af met elkaar op de vrije banen). 23 Mei is wel helemaal vol gepland. 
 
Houd verder 30 mei nog even vrij voor uitloop van wedstrijden. Ook hebben we het idee om dan een 'hussel' toernooi te doen: namen in een grote kom en per ronde een trekking met wie je speelt. Gezellig toch?
 
We hebben drie categorieën:
- plastic
- veer 1 (eigen shuttles)
- veer 2 (eigen shuttles)
 
Op 9 en 16 mei wordt zoveel mogelijk met nieuwe teamgenoten gespeeld. Op 23 mei hebben we wat door elkaar gegooid voor de afwisseling. We hebben gestreefd om zoveel mogelijk leuke partijen neer te zetten. 
 
Elke ronde is 25 minuten. Hierna geef je de stand door zoals deze op dat moment is (dus wel gewoon 'games' spelen). 
 
We roepen geen partijen om. Neem dus het bijgevoegde schema mee (hangt ook in de hal) zodat je weet met wie, hoe laat en waar je speelt. Zorg dat je voor je eerste partij op tijd aanwezig bent en een warming up hebt gedaan. De partijen starten allemaal op tijd, dus hoe langer je moet inslaan, hoe minder speeltijd er is. 
 
Mocht je toch niet mee kunnen doen, laat het ons zo snel mogelijk weten. Wij kunnen dan nog voor vervanging kijken, anders kunnen je medespelers niet spelen en vervallen er partijen.
 
Hier vind jullie het speelschema met de tijden per baan en de pouleindelingen. Kijk goed hoe laat je moet spelen!
 
We hebben er zin in - tot dinsdag!
 
Met sportieve groet,
 
Competitie Commissie
Hans, Jeroen B., Jeroen IJ., Liesbeth, Ronald, Stefan, Tim v Nes. 
Naar het overzicht