BCN huldigt Regiokampioenen Voorjaarscompetitie 2014

Dinsdag 24 juni heeft BC Nieuwerkerk haar Regiokampioenen gehuldigd van de voorjaarscompetitie 2014.

J12, bestaande uit Terence Hau, Chloë Li, Manon Oudshoorn, Melanie de Haan en Marylse Hijmans veroverden de titel in de leeftijdscategorie onder 11 jaar.

 

J01, bestaande uit Gwenn Verhoeve, Dylan en Kyra van der Heij en Jaynique van Heerdt pakten de titel in de hoogste leeftijdscategorie onder 19 jaar.

 

Dit team speelde afgelopen weekend ook voor de landstitel en bereikten aangevuld met Lotte Redeker en Quinlan van Heerdt de derde plaats. Jaynique en Kyra mochten landelijk niet spelen door bondsregeltjes.

 

Van de gelegenheid werd natuurlijk gebruik gemaakt eindelijk eens een groepsfoto te maken van de BCN jeugd spelers die deelnamen aan het Open Jeugd Toernooi van Zigo 2014 op zaterdag de 21 juni. Dit lukt namelijk nooit omdat er bij een dergelijk toernooi altijd spelers op de baan staan en de spelers ook eigenlijk nooit voltallig aanwezig zijn. De jongste spelers starten doorgaans vroeg. De ouderen later. Aan de start en finish kan dat dus ook niet. Nu dus wel. Als we even tellen zijn er toch 2 spelers niet bij. Wie ziet wie er ontbreken?

De foto’s gemaakt door Peter van der Heij vindt je hier: Foto's

Naar het overzicht