BCN Fietstocht en BBQ zaterdag 30 juni

Beste leden,

Inmiddels stromen de aanmeldingen voor de BBQ en fietstocht binnen, toch heeft lang nog niet iedereen zich aangemeld, vandaar deze herinnering. In verband met de inkoop van eten en drinken kunnen we de uiterste aanmelddatum niet veel verzetten, wacht dan ook niet langer en geef je gewoon op!

BCN organiseert deze fietstocht met aansluitende BBQ om meerdere redenen.

  1. om elkaar op een andere manier te leren kennen.
  2. om de verschillende soorten spelers, als recreanten jeugd en competitiespelers kennis met elkaar te laten maken.
  3. om terug te blikken op een seizoen en vooruit te blikken op het volgende.
  4. om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten, we rekenen er dan ook op dat al die vrijwilligers, en dat zijn er veel, er natuurlijk ook zijn. Maar nog fijner is het wanneer alle leden er zijn om de vrijwilligers een hartelijk applaus te geven!

Om nog wat onduidelijkheid weg te nemen.

Je hoeft niet per se deel te nemen aan de fietstocht om aan de BBQ deel te mogen nemen. Heb je afspraken overdag, geen punt, alleen komen BBQ-en is ook prima!

Tijdens de BBQ zal Ramses van den Berg een heerlijk muziekje spelen, voor degenen die op het Benefietgala zijn geweest, jullie weten hoe goed hij kan spelen en zingen.

De BBQ begint omstreeks 18.30 en rond middernacht breien we er een einde aan.

Onder het genot van salades en vlees kan je uiteraard ook wat drinken. Uiteraard schenken we alleen alcohol boven de 16 en schenken we geen sterke drank. Kortom er is bier, wijn, rose en diverse frisdranken.

Buiten het bedanken van de vrijwilligers willen we ook de "Vrijwilliger van het Jaar" beken maken en de overall kampioen clubtoernooi senioren bekend maken en een trofee overhandigen.

Nogmaals neem gerust introducees mee, er zijn op dit gebied geen beperkingen!

Hieronder meer informatie:

Zaterdag 30 juni 2012 sluit BCN het seizoen af met de traditionele feestelijke slotactiviteit. Net als voorgaande jaren bestaat deze activiteit uit een barbecue, voorafgegaan door een fietstocht om de eetlust op te wekken.

Deze afsluiting van het seizoen vieren we graag met alle leden, mocht je niet willen of kunnen fietsen, alleen barbecue├źn behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem gerust vrienden, buren, ouders, kinderen, andere familieleden, ex-leden of wie dan ook mee. Hoe meer zielen des te meer vreugd!

We fietsen vanaf de parkeerplaats bij de Sporthal om uiterlijk 12.30 uur weg

(dus 12.15 uur verzamelen) en gaan richting Hitland, waar we aan de fietstocht van ca 35 km beginnen. Zorg ervoor dat je geld bij je hebt voor de pont en eventueel voor een tussenstop onderweg.

De barbecue en de aansluitende feestavond start om + 18.30 uur, vanaf 18.00 uur is de deur van het Zeeverkennersgebouw en de bar open tot uiterlijk 24.00 uur.

Deelname aan de fietstocht is gratis.

De kosten voor deelname aan de barbecue zijn:

  • Kinderen tot 4 jaar: gratis
  • Kinderen tot 10 jaar: € 4,00 per persoon
  • 10 jaar en ouder: € 9,00 per persoon

Opgave tot deelname tot uiterlijk zaterdag 23 juni uitsluitend per e-mail aan rkusten@gmail.com

Deelname is pas definitief na betaling van je bedrag op Rabobank 1687.58.121 ten name van J.Korbee eo R.G.S. Kusten

Deelname wordt bevestigd na betaling.

Omdat vele handen licht werk maken, vragen we hulp voor het maken van

bijvoorbeeld de salades, vervoer dranken van de super naar het gebouw, bardienst, bemanning van de bbq, opruimen enzovoorts en voor de fietstocht zoeken we 2 mensen die met auto het pauzepunt voor hun rekening willen nemen.

Vergeet dus vooral niet om je hulp aan te bieden door een mail te sturen naar eerder genoemd mailadres!


Naar het overzicht