BCN Fietstocht en BBQ weer een feest!

Zaterdag de 12 juli heeft BCN haar laatste activiteiten van het seizoen 2013/2014 georganiseerd.

Om 12:30 gingen deelnemende leden, familie en vrienden van start voor een mooie gezamenlijke fietstocht. Onder andere de Rotte, Plaswijk en Zevenhuizerplas werden aangedaan. Wat wonen we toch in een schitterende omgeving om er even op uit te gaan met de fiets.

 

 

In de avond werd er gezamenlijk genoten van de weer voortreffelijk verzorgde BCN BBQ. Het onderkomen van de Zeeverkenners is inmiddels bijna een thuishonk aan het worden voor dit jaarlijkse BCN evenement.


Onze voorzitter Luc Biemans kon in een korte speech alle actieve leden bedanken voor hun inzet gedurende het seizoen. In het bestuur zijn er de nodige wisselingen op komst maar gelukkig is er weer een volle bezetting voor het komende seizoen.

De BBQ werd dit jaar bijzonder afgesloten doordat gezamenlijk met een beamer de troostfinale van Nederland Brazilië bekeken werd. Met 3-0 winst werd een feestelijke dag dus helemaal super afgesloten.

Het badmintonnen stopt ook dit jaar niet. Gedurende juli en augustus kan een ieder die dat wil terecht bij het zomerbadminton in de Ringvaarthal. Iedereen is welkom vanaf 20:00 uur tot 23:00 uur. Voor maar 5 euro kunnen leden en niet leden terecht voor een gezellig avondje uit zonder verdere verplichtingen. De bar is ook geopend dus je kunt gezellig afsluiten na afloop! Geen racket? Geen probleem, BCN heeft leenrackets beschikbaar.

De foto’s gemaakt door Hans Korbee vindt je hier: Foto's

Naar het overzicht