BCN Fietstocht en Barbecue

Beste leden,

Op zaterdag 29 juni 2013 sluit BCN het seizoen af met de traditionele feestelijke slotactiviteit. Net als voorgaande jaren bestaat deze activiteit uit een barbecue, voorafgegaan door een fietstocht om de eetlust op te wekken.

Deze afsluiting van het seizoen vieren we graag met alle leden, mocht je niet willen of kunnen fietsen, alleen barbecue├źn behoort ook tot de mogelijkheden. Neem gerust vrienden, buren, ouders, kinderen, andere familieleden, ex-leden of wie dan ook mee. Hoe meer zielen des te meer vreugd!


We fietsen vanaf de parkeerplaats bij de Sporthal om uiterlijk 12.30 uur weg (dus 12.15 uur verzamelen). Wim van Beusekom heeft een leuke route van ca. 35 kilometer in de omgeving uitgestippeld. Onderweg zal voor drank gezorgd worden.

Deelname aan de fietstocht is gratis.

De barbecue en de aansluitende feestavond start om + 18.30 uur. Vanaf 18.00 uur is de deur van het Zeeverkennersgebouw en de bar open tot uiterlijk 24.00 uur.

De kosten voor deelname aan de barbecue zijn:

- kinderen tot 4 jaar: gratis
- kinderen tot 10 jaar: € 5,00 per persoon
- 10 jaar en ouder: € 10,00 per persoon

Opgave tot deelname tot uiterlijk zaterdag 22 juni uitsluitend per e-mail aan rkusten@gmail.com

Deelname is pas definitief na betaling van je bedrag op Rabobank 1687.58.121 ten name van J.Korbee eo R.G.S. Kusten

Deelname wordt bevestigd na betaling.

Omdat vele handen licht werk maken, vragen we hulp voor het maken van bijvoorbeeld de salades, vervoer dranken van de super naar het gebouw, bardienst, bemanning van de bbq, opruimen enzovoorts. Een mailtje sturen naar hetzelfde adres om te melden dat je wil helpen met de genoemde activiteiten wordt erg gewaardeerd!

Naar het overzicht