BCN Clubkampioenschappen senioren 2012

Beste leden,

Op 31 januari, 3 en 5 februari 2012 zal wederom het jaarlijkse clubtoernooi plaatsvinden. De opzet van het toernooi is min of meer gelijk aan de voorgaande jaren. Het clubtoernooi zijn de onderlinge wedstrijden voor en door leden van BCN.

Het toernooi is opengesteld voor zowel senior competitiespelers als recreanten, maar ook jeugdigere spelers kunnen deelnemen indien zij in de seniorencompetitie uitkomen of op voorspraak van de jeugdtrainers.

Er kan ingeschreven worden in een, twee of juist in alle drie de disciplines.Op basis van de speelsterkte in de competitie zijn er voor het clubtoernooi drie klassen vastgesteld. De inschrijving gaat volledig op individuele basis. De dubbel- en mixkoppels worden door de toernooicommissie vastgesteld.


Inschrijving is mogelijk via toernooi.nl en zoek naar Clubtoernooi2012. (zie ook onderstaande link), maar wees er snel bij want vol=vol en de inschrijving sluit op 31december 2011! Wanneer niet iedereen aan een partner gekoppeld kan worden wordt er gekeken naar de volgorde van inschrijving.

Om het digitaal inschrijven te vergemakkelijken, hebben we een handleiding gemaakt, deze vind je HIER. De clubtoernooicommissie zal haar uiterste best zal doen om in de dubbels zoveel mogelijk gelijkwaardige koppels samen te stellen. Uiteraard hopen we dat dit vele spannende wedstrijden tot gevolg zal hebben! Inhet enkelspel is het "ieder voor zich" en zijn er drie klassen waar om de eer gestreden kan worden.

We spelen in de volgende categorie├źn:

Inschrijving vrij
Mannen Enkel 1 (team 1 t/m 7)
Mannen Enkel 2 (team 8 t/m 10)
Mannen Enkel 3 (recreanten)
Dames Enkel 1 (team 1 t/m 7)
Dames Enkel 2 (team 8 t/m 10)
Dames Enkel 3 (recreanten)
Indeling koppels door Toernooicommissie
Gemengd Dubbel 1 (team 1 t/m 7)
Gemengd Dubbel 2 (team 8 t/m recreanten)
Heren Dubbel 1 (team 1 t/m 7)
Heren Dubbel 2 (team 8 t/m recreanten)
Dames Dubbel 1 (team 1 t/m 7)
Dames Dubbel 2 (team 8 t/m recreanten)

Mocht je overigens zin hebben mee te werken op de wedstrijddagen zelf, c.q. aan de wedstrijdtafel, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten! Heb je nog vragen, bekijk dan eerst het toernooireglement op toernooi.nl. Mocht je dan nog meer vragen hebben dan kun je terecht bij de clubtoernooicommissie, in de zaal of via de e-mail.

Groetjes,

De Clubtoernooicommissie
Tim van der Lee en Aad Gouw

E-mail: clubtoernooi@bcnieuwerkerk.nl
Website: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=08F3BE12-467C-4437-AA31-3C95E1106318

Naar het overzicht