Barbecue en fietstocht

BCN- Barbecue en fietstocht 

! ! ! GEWIJZIGD ! ! !

>>> Zaterdag 12 juli 2014 <<<

Zaterdag 12 juli 2014 sluit BCN het seizoen af met de traditionele feestelijke slotactiviteit. 
Net als voorgaande jaren bestaat deze activiteit uit een barbecue, voorafgegaan door een fietstocht om de eetlust op te wekken. Deze afsluiting van het seizoen vieren we graag met alle leden, mocht je niet willen of kunnen fietsen, alleen barbecue├źn behoort ook tot de mogelijkheden.  Neem gerust vrienden, buren, ouders, kinderen, andere familieleden, ex-leden of wie dan ook mee. Hoe meer zielen des te meer vreugd!

We fietsen vanaf de parkeerplaats bij de Sporthal om uiterlijk 12.30 uur weg (dus 12.15 uur verzamelen). Aan een leuke route in de omgeving wordt gewerkt.. Onderweg zal voor drank gezorgd worden.

Deelname aan de fietstocht is gratis.

De barbecue en de aansluitende feestavond start om + 18.30 uur. Vanaf  18.00 uur is de deur van het Zeeverkennersgebouw en de bar open tot uiterlijk 24.00 uur. 

De kosten voor deelname aan de barbecue zijn:
- kinderen tot 4 jaar:        gratis
- kinderen tot 10 jaar:      €  5,00 per persoon 
- 10 jaar en ouder:          €  10,00 per persoon 

Opgave tot deelname tot uiterlijk zaterdag 05 juli uitsluitend per e-mail aan rkusten@gmail.com 

Deelname is pas definitief na betaling van je bedrag op Rabobank 1687.58.121 ten name van J.Korbee eo R.G.S. Kusten  
Deelname wordt bevestigd na betaling. 

Mocht je door de wijziging niet kunnen, maar je al wel opgegeven / betaald hebben, neem dan contact op met de organisatie via eerder genoemd mail adres.

Omdat vele handen licht werk maken, vragen we hulp voor het maken van bijvoorbeeld de salades, vervoer dranken van de super naar het gebouw, bardienst, bemanning van de bbq, opruimen enzovoorts. Een mailtje sturen naar hetzelfde adres om te melden dat je wil helpen met de genoemde activiteiten wordt erg gewaardeerd!

De Barbecue organisatie.

Voorbeeld tekst.

Naar het overzicht