Wij zijn trots op onze sponsors van het BCN Mix met Nix Toernooi 2023

Vrijdagavond 15 december hebben de BCN leden met niet leden weer van zich laten spreken tijdens het Mix met Nix toernooi. Mede dankzij onze toernooi-sponsors was ook deze editie weer een groot succes en daarvoor willen we hen bedanken! 

Wij zijn blij met vaste en baansponsor Reijm B.V.!

Reijm B.V. is gespecialiseerd in verantwoord natuuronderhoud. Of het nu gaat om baggeren, snoeien, reiniging of aanleg van oevers, Reijm B.V. is uw specialist. Kijk gerust rond op hun website voor meer informatie. Home - Voordelige-Container.nl.

Wij zijn blij met baansponsor IJsseljuweliers!

Of u nu voor een stijlvol collier of stoer horloge komt, bij IJssel Juweliers vindt u het gegarandeerd. En meer. Wij hebben een uitgebreide collectie sieraden van de bekende merken, maar natuurlijk ook onze eigen collectie zilveren en gouden sieraden. Daarnaast hebben wij voor zowel dames als heren stoere, sjieke, trendy en sportieve horloges.

We ontvangen u graag in onze winkel, maar neem gerust de tijd om onze website www.ijsseljuweliers.nl door te kijken voor een eerste indruk en wat inspiratie.

Wij zijn blij met baansponsor Tom Korbee Hoveniers

Bij Tom Korbee Hoveniers ben je aan het juiste adres voor als je raad en daad wilt voor het realiseren van een nieuwe tuin. Maar zij doen ook nog meer. Dus bekijk hun website eens www.tomkorbee.nl

Wij zijn blij met baansponsor GritOptiek!

Bij GritOptiek in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel moet je zijn voor goede oogzorg. Je moet je ogen koesteren en daar hoort een goede zorg bij. Met een uitstekende service helpen zij jou met het kiezen van een (zonne)bril of lenzen maar ook specifieke oogzorg. Kijk ook eens op Grit Optiek Nieuwerkerk.

Wij zijn blij met baansponsor Rijwielhandel Zuidplas!

Heeft u een kapotte / defecte fiets thuis staan en kunt deze niet bij ons brengen? En woont u in de regio Zuidplas (Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Nesselande, Moordrecht, Zevenhuizen, Ommoord of Zevenkamp), Geen nood! Rijwielhandel Zuidplas kan de fiets bij u thuis op komen halen. Neem hiervoor contact met ons op voor het maken van een afspraak. Het ophalen van de fiets gebeurt over het algemeen na 18:00 uur 's-avonds. KIjk voor meer informatie op www.rijwielhandelzuidplas.nl 

Wij zijn blij met onze vaste sponsor Noa Sushi, Wok en Grill!

Bij Noa kunt u de gehele avond genieten van onze Aziatische keuken met keuze uit meer dan 100 sushi-, wok- en grillgerechten. Door het ‘shared dining principe’ (de gerechtjes met elkaar delen en de tapas porties) staat Noa garant voor een fantastische culinaire belevenis! Dit maken we compleet met mooie bijpassende wijnen of een lekker Aziatisch drankje.

Reserveer snel via www.noasushi.nl.  

Wij zijn blij met onze vaste sponsor A.J. Verduijn!

A.J. Verduijn uit Nieuwerkerk a/d IJssel is gespecialiseerd in het aanleggen van beschoeiingen, damwanden en vlonders. Door onze zeer ruime ervaring kunnen we vooraf meedenken met de beste oplossing voor u en het beste resultaat maken. Kernpunten hierbij zijn: lange levensduur, hoge kwaliteit, netheid, goede prijs/kwaliteit verhouding. Neem ook eens een kijkje op www.ajverduijn.nl.

 

 

Naar het overzicht