Vrijwilligers Marathon Rotterdam 2020

Op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 staat het Marathonweekend voor de deur. Met dit jaar een bijzondere NN Marathon Rotterdam, namelijk de 40ste! Een jubileumeditie waarbij ook dit jaar vele vrijwilligers nodig zijn.

Een aantal jaren al gaan er BCN’ers helpen bij een verzorgingspost tijdens de Rotterdam Marathon. Het is een bijzondere, gezellige en waardevolle ervaring om de vermoeide lopers van water te voorzien en aan te moedigen. Daarnaast levert het BCN ook nog een leuke bijdrage aan de clubkas op, want voor iedere vrijwilliger krijgt BCN een bedrag van rond de 20 euro op de rekening gestort.

Hoewel het nog een tijdje duurt, moeten we deze week al een aantal vrijwilligers doorgeven aan de organisatie van de Marathon. Reageer dus deze week of je zin hebt om mee te doen en stuur een mailtje naar sponsoren@bcnieuwerkerk.nl of stuur Pim een berichtje.

De vrijwilligers moeten 16 jaar of ouder zijn. Maar ze hoeven niet per se lid van BCN te zijn. Dus heb je familie of vrienden die een hele leuke dag willen beleven, geef ze dan snel op!

Naar het overzicht