Sponsor het goede doel: HomeRide 2018

Zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 fietst Wim van Beusekom weer mee met de HomeRide: een fietstocht van 500 kilometer in 24 uur, dag én nacht in team #Love2Ride4Sophie (ook te vinden op hun facebook).

Sponsoren jullie Wim ook met zijn deelname aan HomeRide 2018?! 
Het Ronald McDonald Huis Groningen is met elke bijdrage geholpen! Sponsoren kan via deze link:
https://www
.homeride.nl/nl/homerider/wim-van-beusekom

Wim verteld:
"We fietsen in de vorm van een hart, langs de Ronald McDonald Huizen. Want home is here your heart is. Met de fietstocht willen we geld inzamelen voor de Ronald McDonald Huizen. Het bedrag dat ik bij elkaar fiets, gaat naar het RM Huis in Groningen, want daar brengen onze vrienden heel veel van hun tijd door om maar zo dicht mogelijk bij hun zieke dochtertje Sophie te zijn!

Vorig jaar hebben zij ook al meegedaan aan deze tocht en ze hebben ook via verschillende media aandacht gevraagd voor dit onderwerp en verteld over hun situatie. Van enkele voorbeelden heb ik de linkjes bijgevoegd.

https://www.ad.nl/…/sophie-1-is-erg-ziek-maar-straalt-rent-…

https://www.youtube.com/watch?v=_3oAp-5hR24

https://vrouw.nl/…/uiteindelijk-zal-sophie-1-opnieuw-een-le…

Het gaat nog steeds niet goed met Sophie en ze ligt nog regelmatig in het ziekenhuis, dus de giften zijn van harte welkom en nodig.

Wist je dat de Huizen geweldig goed werk verrichten? Je hoopt het nooit mee te maken… Maar als je kind dan ziek is en in het ziekenhuis ligt, wil je dicht bij zijn. Dag én nacht. Om even een knuffel te geven, een verhaaltje voor te lezen en om je kind bij te staan als het een vervelende ingreep moet ondergaan. De Ronald McDonald Huizen, direct naast de ziekenhuizen gelegen, maken dat mogelijk. Wist je ook dat deze Ronald McDonald Huizen geen subsidie krijgen en geheel afhankelijk zijn van donateurs en sponsoren?! De Huizen draaien bijna volledig op de inzet van vrijwilligers. Echt geweldig. Maar, een overnachting in een Huis of vakantiehuis kost nu eenmaal geld. Door mee te doen aan HomeRide en 24 uur de pedalen rond te laten gaan, wil ik een flink aantal overnachtingen bij elkaar trappen.

Alvast enorm bedankt!!!!"

Naar het overzicht