Reijm BV Voordelige container huren is sponsor van BCN!

Even voorstellen. 

Bij ReijmBV kunt u terecht voor het huren van afvalcontainers. Als u snel een afvalcontainer nodig heeft voor een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Reijm containerservice is een onderdeel van Reijm B.V. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verantwoord natuuronderhoud. Of het nu gaat om baggeren, snoeien, reiniging of aanleg van oevers. Reijm bestaat zeventig jaar en heeft zo’n 65 mensen in dienst. Onze lijnen zijn kort en afspraak is afspraak.

Het huren van een container scheelt veel tijdrovende ritten aan het afvalbrengstation. Wij leveren een totaalpakket voor het inzamelen van afval. De meest voorkomende afvalstromen zijn: bouw- en sloopafval, bedrijfsafval, schoon puin/stenen, hout, groenafval en grond. Maar ook glas, papier/karton en ijzer kunt u door ons laten afvoeren. Wij verwerken uw afval op milieuvriendelijke wijze.

Reijm containerservice verhuurt en levert containers in de regio Rotterdam. Om u te laten profiteren van de scherpste prijs is de prijs afhankelijk van de afstand van ons bedrijf. Hoe dichter bij Rotterdam-Nesselande hoe goedkoper de container. Onze aanrijtijden zijn kort, dus wij kunnen snel schakelen.

U kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven (tijdens kantoortijden) of online (24 uur per dag, 7 dagen per week).

Website: https://voordelige-container.nl/

Naar het overzicht