A.J. Verduijn is sponsor van BCN

A. J. Verduijn is sponsor van BCN en hier zijn wij trots op! Meer weten over A.J. Verduijn lees dan snel verder.  

Het bedrijf is opgestart in 1986 door Arjan Verduijn. De werkzaamheden bestonden in het begin hoofdzakelijk uit werkzaamheden in de tuinbouw. Onderhoud van gewassen, maaien van slootkanten langs de kas, onderhouden van de watergangen op locaties waar geen machines bij kunnen komen en het plaatsen van beschoeiingen om het uitzakken van de kanten tegen te gaan. In de loop der jaren werd het klantenbestand uitgebreid en kwam de focus meer te liggen op houtwerkzaamheden op en langs het water. Ook werd het klantenbestand steeds breder en vonden gemeente, waterschap, aannemers, hoveniers en particulieren hun weg naar fa A.J. Verduijn. Praktisch denken en gaan voor de beste kwaliteit binnen de mogelijkheden die de klant heeft stond hiervoor aan de basis.

Sinds 2008 ligt de dagelijkse leiding in handen van de tweede generatie. Wim Verduijn heeft na het overlijden van Arjan het bedrijf voortgezet en de visie verder uitgebouwd. Wat we belangrijk vinden is het vertrouwen van de klant waarmaken door te gaan voor de beste kwaliteit. Dit heeft tot gevolg dat we de slogan durven te voeren: “kwaliteit is geen opdracht, maar een missie”

Door de jarenlange ervaring zij er talloze grote en kleine projecten gerealiseerd in de meest uiteenlopende disciplines en we merken dat de klanten blij zijn met onze aanpak. Een enthousiast, vakkundig en meedenkend team zorgt ervoor dat er steeds weer de beste oplossing of resultaat naar boven komt.

Voor meer informatie over A.J. Verduijn surf snel naar de website www.ajverduijn.nl/ 

Naar het overzicht