243 loten verkocht!!!

Beste BCN-ers,

Met dank aan een geweldige eindsprint tijdens het mix-met-niks toernooi is het aantal verkochte loten van de Grote Clubactie uitgekomen op 243 verkochte loten. Dit betekent een bedrag van bijna € 600,- voor onze clubkas. Jeugdlid Thijs Plukaard is onze topverkoper met 25 loten en wint een leuke prijs. Net als Thijs ontvangen nog 3 jeugdleden een waardebon van Badminton Verhoeve omdat ze 20 of meer loten verkocht hebben. Op dinsdagavond 19 december houden we om tien over half zeven een kleine prijsuitreiking.

Wij zijn natuurlijk hartstikke blij mee met het aantal verkochte loten, maar niet tevreden! Als we kijken naar het aantal personen die lootjes hebben verkocht, dan zijn het maar 9 jeugdleden en 7 senioren die hun best hebben gedaan om loten te verkopen. De sponsorcommissie stelt zich ten doel om volgend jaar minstens het dubbele aantal lootjes te verkopen. Zou het niet ontzettend mooi zijn als we met de gehele vereniging meer dan 1000 euro bij elkaar zouden verdienen met een actie als de Grote Clubactie!

Daar hebben wij wel de hulp van alle leden bij nodig. Mocht je ideeën hebben hoe het volgend jaar beter zou kunnen, stuur die dan naar sponsoren@bcnieuwerkerk.nl. Wij staan open voor goede ideeën.

Met sportieve groet,

De Sponsorcommissie

Naar het overzicht