Clubkampioenschappen weer een groot feest!

De clubkampioenschappen zitten er weer op. En ja, Stefan is weer de sterkste heer van BCN. Voor de 11e keer – hoe knap is dat? Dylan deed zijn best om hem van zijn troon te stoten – maar Stefan is als Djokovich, Federer en Nadal in 1 persoon. Op dit moment nog niet door de jonge generatie te verslaan.

Bij de dames is Wendy de Ridder voor de eerste keer clubkampioen. Zij wist in de winnaarspoule zowel Liesbeth als Maïte te verslaan.

Dylan en Debbie wisten bijna alle gemengd dubbel partijen te winnen. Debbie was ook succesvol in de damesdubbel samen met Suzanne. Jeroen IJ. pakte ook twee bekers, samen met Hjordis won hij de herendubbel. En in de herenenkel 2 was hij ook de sterkste. Debby en Jeroen IJ. mogen samen het komend jaar dan ook de Meint Veldstra trofee delen.

Sophie liet als jeugdig talent zien dat ze de sterkste was in de damesenkel 2. Pim is onze koning van de mix want hij wist weer deze beker te bemachtigen in de GD2, nu samen met Laura.

In de nylon categorie streden een aantal fanatieke spelers voor de prijzen. Richard en Gupta wonnen op dinsdagavond de herendubbel. Gupta won samen met Patricia de gemengd dubbel na een leuke strijd op zondag. Maaike won de damesenkel en Richard, ondanks dat hij zelfs tijdens de wedstrijd tips aan zijn tegenstander gaf, won de herenenkel.

Al met al was het een leuke week met veel spannende partijen. Met dank aan Sanne en Liesbeth voor de toernooiorganisatie en de TC en sponsorcommissie voor de ondersteuning.

Tevens grote dank aan onze sponsoren: Beframed, Ans Hair Design, Reijm BV, Houthandel Verduijn, Noa Sushi, Grit Optiek, MCD Supermarkt, Hazebroek & Tamerus en Sportkantine Parkzoom.

Naar het overzicht