Vier eerste plaatsen voor BCN-jeugd in Bleiswijk

Bleiswijk; kennelijk houden ze daar van vroeg opstaan, want het jeugdtoernooi van BC TAB Fly Over startte al om 08:00 uur! Da’s gewoon midden in de nacht!
Voor de jonge, gedreven BCNers maakte dat niets uit, want ruim vóór aanvang stonden de eerste bikkels al met frisse bekkies warm te spelen op de baan.

BC Nieuwerkerk was vertegenwoordigd met een grote ploeg van maar liefst 14 spelers! En nog los van de blauwe shirtjes die de hele dag in de zaal zichtbaar waren, was het heel gezellig in de groep onderling. Op de baan was er steun voor elkaar en werden tips gegeven hoe die tegenstander kon worden overmeesterd. Buiten de banen werd er gekkigheid uitgehaald, gezamenlijk frikadellen gegeten en zelfs huiswerk gemaakt!

Maar er werd ook gepresteerd. En hoe!
Vanaf de eerste pot om 08:00 uur tot de laatste van 23:00 (het liep iets uit…) werd er serieus en hard gestreden om de punten. En met een resultaat om trots op te zijn, want onze jonge kanjers waren overvloedig in de eindklassering te vinden! Florian Velten was Baas Van De Dag met maar liefst twee eerste plaatsen.

1e plaats meisjes dubbel U17-1; Esmee Roxs en Marylse Hijmans
1e plaats jongens enkel U17-1; Florian Velten
1e plaats jongens dubbel U17-1; Florian Felten en Edward Houben
1e plaats jongens dubbel U17-2; Wouter Spruit en Martijn Bouwman

2e plaats meisjes enkel U17-2; Melanie de Haan
2e plaats jongens enkel U17-2; Wouter Spruit
2e plaats meisjes dubbel U15; Lieke Bracke en Sophie Jille
2e plaats meisjes dubbel U11; Paulina Michalewska Urrutia

3e plaats meisjes dubbel U17-2; Melanie de Haan en Manon Oudshoorn
3e plaats meisjes enkel U17-2; Manon Oudshoorn
3e plaats meisjes enkel U15; Maite van Leuven
3e plaats jongens enkel U15; Martijn Bouwman
3e plaats jongens enkel U11; Wout van Herwijnen

Een bijzondere vermelding voor trainer Wim, van wie je zou haast gaan denken dat ‘ie geen hobbies heeft, of een fetish voor met zweetlucht gevulde sporthallen. Hoe dan ook; als de jeugd moet vlammen is hij er de hele dag bij met mental support, tips en een geintje.

En last but not least een bedankje aan Paulina, Wout, Maite, Jeroen, Lieke, Sophie, Valerie, Melanie, Wessel, Martijn, Wouter, Marylse, Esmee, Edward en Florian die zich het vuur uit de sloffen hebben gelopen om onze club aan een goed gevulde prijzenkast te helpen. Kanjers; bedankt!

 

Esmee en Marylse 

 

Florian en Edward 

 

Martijn en Wouter 

Naar het overzicht