Verslag BCN Generatietoernooi 2016

Het weekend begon nog nooit zo mooi, als met ons supergezellige Generatietoernooi!

 

Want wat is er nou lekkerder om je week te beginnen met een avond zorgeloos badmintonnen?

Maar liefst 33 teams hadden het goed begrepen en zich ingeschreven, wat gerust een succes genoemd mag worden. 32 teams volgens het criterium ’15-jaar-ertussen’ en één team met ‘specials’; Hans en Paul, die uiteraard niet mochten ontbreken.

 

Al direct vanaf het eerste begin zat de stemming er goed in. 

Na een lekkere warming-up door Karin Edel waren de spieren soepel en de reflexen scherp. Op naar die baan en vooruit met de geit!

Vaardige BCNers mixten moeiteloos met onervaren introducees. En te oordelen naar de lachende gezichten had iedereen het naar zijn zin. Shuttles vlogen in alle richtingen en rackets verplaatsen onnoemelijk veel lucht. Blijkt nog best lastig om dat witte dingetje over dat net te krijgen. Maar dat maakte voor de sfeer niets uit en daar was het ook om te doen.

De organisatie zorgde ervoor dat iedereen voorzien was van een slaghout en had spekkies beschikbaar om de suikerspiegel aan te vullen. Die laatsten vonden gretig aftrek, want topsport vergt veel suikers.

 

De avond werd door alle teams afgesloten in de kantine, waar tevens de vochthuishouding weer op peil kon worden gebracht. Na een ludieke prijsuitreiking ging iedereen met een tevreden gevoel het weekend in.

Dank aan de samenwerkende commissies voor de pijlsnelle en geslaagde organisatie van dit toernooi. En aan alle deelnemers die zich op het toernooi van hun beste, sportieve kant hebben laten zien. Volgend jaar weer!  

 

 

 

Bewaren

Naar het overzicht