Uitwedstrijden van de jeugd in het weekend van 27 en 28 januari.

Team 3 speelde de eerste wedstrijden dit weekend. Zij mochten op zaterdag vroeg uit de veren om al om half 9 in Lansingerland tegen het plaatselijke 6e jeugdteam te spelen. Elias was er deze keer niet bij, maar Alain verving hem uitstekend! De jeugd van Lansingerland had weinig in te brengen tegen de spelers van Nieuwerkerk. Alle wedstrijden werden in 2 games gewonnen door BCN, die zo weer een 6-0 overwinning in de boeken lieten noteren. In deze poule speelden concurrenten Asterix en Randstad 3-3 gelijk, waardoor BCN met 5 punten voorsprong op de eerste plaats staat halverwege de 2e Fase.

Team 1 mocht op zondag ook naar Lansingerland, maar gelukkig voor de pubers in dit team mochten zij wel langer op bed blijven liggen. De wedstrijden starten pas om 10 uur. Net als team 3 was ook team 1 veel sterker dan de tegenstander. Over 8 wedstrijden werd slechts een game afgestaan aan Lansingerland. Net als BCN won ook concurrent Schollevaar wederom met 8-0, zodat BCN de 4 punten voorsprong uit de onderlinge ontmoeting op Schollevaar voor blijft.
Team 2 reisde af naar Spijkenisse om het tegen het 2e team van BCRS op te nemen. De 4 heren van BCRS kende geen genade met BCN en wonnen alle partijen. In zijn single wist Niels nog een derde game te halen en ook in zijn dubbel met Thomas haalde Niels een derde game. Vrijdagavond speelt team 2 thuis in een volle Parkzoomhal een inhaalwedstrijd tegen Randstad met als inzet de tweede plaats in de poule.

Team 4 speelde net als team 2 in Spijkenisse, maar dan tegen het plaatselijke 4e jeugdteam. De tegenstander is een concurrent om de koppositie, maar het was BCN die vandaag in de meeste wedstrijden de beste was. Het werd 4-2 voor BCN dat daarmee 5 punten voorsprong op BCRS pakte, met de kanttekening dat BCRS nog een wedstrijd tegen nummer laatst Brielse BC tegoed heeft. BCN staat 3 punten voor op Schollevaar, dat thuis met 4-2 wist te winnen van Brielse BC. Het belooft een spannende tweede deel van de 2e fase te worden voor team 4.

Team 5 speelde voor het eerst een uitwedstrijd in Alphen aan den Rijn. En dit team ging niet met lege handen naar huis. De dubbel van Max en Rosalie werd gewonnen in de derde game en Nathan won voor het eerst zijn single in drie games. Einduitslag 4-2 en een mooie derde plaats in deze poule.

Naar het overzicht