Trainingswissel vrijdag

Vanaf vrijdag 11 januari vindt de reeds aangekondigde trainingswissel plaats. De TC heeft voor de vrijdag al goed gekeken naar de zaalindeling en aangezien er standaard veel banen op de vroege avond leeg staan, vindt er een kleine verschuiving (30 min) plaats in trainingstijden. Deze verschuiving is nodig om de zaalhuur efficiënt in te delen en te zorgen dat speeltijden volledig benut worden. 

Voor de senioren betekent dit op vrijdag:

  • 19.30-21.00 uur: training teams 5 t/m 10 
  • 21.00-22.30 uur: training teams 1 t/m 4 

Voor beide groepen geldt dat er tot 22.00 uur kan worden vrijgespeeld met max 2 competitiespelers op 1 baan (mixen met recreanten). Mochten twee wisselbanen in gebruik worden genomen voor training, dan kunnen competitiespelers niet vrijspelen met de recreanten. Er kan van 22.00-23.00 uur worden vrijgespeeld zonder restricties (wel afhangen).

Zie verder het speelschema op de website. Van 18.00-19.30 staan er momenteel nog 3 banen leeg, deze hopen we de komende maanden met een nieuwe jeugdgroep te vullen.

Op de dinsdag staan op de vroege avond ook veel banen leeg, hier gaan we binnenkort naar kijken. Wellicht dat hier na afloop van de competitie ook een kleine wijziging gaat plaatsvinden.

Mocht je persoonlijk opmerkingen hebben over de trainingswissel of de wijziging in trainingstijden, spreek ons dan aan. Wij communiceren graag persoonlijk i.p.v. via de mail en zijn meestal in de zaal te vinden of vrijdagavond in de kantine. Uiteraard zullen wij deze, en eventueel komende wijzigingen, evalueren. 

Naar het overzicht