Ereplaatsen voor BCN in het Regio jeugd circuit 2016-2017

Kijk ze eens staan; Martijn en Wessel.

Wat een lieve ventjes, hè? Je zou ze zó in huis nemen.
Maar wacht maar tot ze tegenover je in de baan staan. Dan vreten ze je op!

Dat hebben ze de afgelopen maanden duidelijk laten zien in het Regio Jeugd Circuit. En zij niet alleen! Want ook Paulina Michalewska Urratia, Merel Lenos, Valerie Bauer, Manon Oudshoorn, Melanie de Haan, Maite van Leuven, Sophie Jille, Lieke Bracké, Esmee Roxs, Marylse Hymans, Wout van Herwijnen, Jeroen Koelewijn, Wouter Spruit, Edward Houben en Florian Velten hebben BCN op de kaart gezet binnen deze mini-competitie.

Vrijwel alle BCN deelnemers hebben in dit Regio Jeugd Circuit op het podium gestaan en dat is een prestatie van formaat! Zeker gezien het feit dat het de eerste keer is dat wij meedoen.

We hebben finales gespeeld waarbij het publiek met bewondering langs de kant stond. En we zijn gegroeid in ons spel. Want zoals een wijs, Brits spreekwoord luidt; ‘Racing improves the breed’.
Maar het mooist was de sfeer in het hele team. Ieder weekend (en ja, het duurde TWEE dagen…) waren de blije BCNers bij elkaar te vinden. Om elkaar aan te moedigen, om over te slaan, om gezamenlijk te eten en zelfs om samen huiswerk te maken.

Het resultaat in 2017; twee blinkende bekers in Zuidplas. Martijn met de eerste plaats in herenenkel U17 en Wessel met de tweede plaats in herenenkel U15. Van harte gefeliciteerd, mannen!

Alle jonge BNCers hartelijk bedankt voor jullie sportieve en gezellige inzet.
Volgend jaar doen we wéér mee en mikken we op nóg meer eremetaal!

Naar het overzicht