De eerste BCN trainingszondag van 2023 was weer een succes!

Het nieuw jaar is begonnen en BCN heeft weer de welbekende trainingszondag achter de rug die dit keer werd gegeven door Demi onze oud trainer. Demi had een leuke en goede warming-up bedacht met verschillende intensieve onderdelen, waarbij de seniorencompetitiespelers als de jeugdspelers enthousiast aan mee deden.

Na de warming-up werd er gefocust op het enkelspel met verschillende oefeningen. Om deze oefeningen direct in de praktijk te brengen werden er single-wedstrijden gespeeld waarbij iedereen die als eerst 7 punten behaalde had gewonnen, daarna draaide de verliezer door en ontstonden er weer nieuwe wedstrijden. Als afsluiting werden er nog diverse dubbelpartijen gespeeld en werd er een cooling-down gedaan. Kortom een erg leuke en sportieve zondagochtend en een goede voorbereiding op het verloop van de competitie.

Er waren zondag ook 8 fanatieke jeugdleden aanwezig die goed meededen met het conditie circuitje van de senioren. Daarna werd er even warm geslagen om het goede gevoel van racket en shuttle te krijgen. Omdat de tijd nog maar kort was, werden er een paar oefeningen gedaan, waarna er nog een kwartiertje partijen werden gespeeld. Voor deze 8 jeugdleden is het jaar sportief afgetrapt.

Naar het overzicht