Recreantentraining

Hallo recreanten... Nu het nieuwe seizoen weer van start is gegaan zijn er veel dingen veranderd. De zaalbezetting is op de schop gegaan en hiermee hebben we een extra aantal banen speelruimte gekregen. We proberen in de komende tijd zoveel mogelijk te doen aan ledenwerving en jullie hulp daarbij is zeker welkom!!

Wat is er voor jullie veranderd?

Er is door de trainingsverandering van Hans Bakker en Marco van den Arend een trainingsgroep komen te vervallen. De groep van 20:00 uur tot 20:45 uur is dus niet mogelijk, want beide heren staan op dat moment zelf te trainen. We hebben nu dus 1 groep! Die groep traint officieel van 19:15 uur tot 20:00 uur. Om de volle tijd te benutten vragen we jullie dan ook ruim op tijd aanwezig te zijn. Vanaf 19:00 uur staan namelijk de banen al voor jullie klaar. We trainen dan op de banen 6 tot en met 9 en kunnen dus ongeveer 16 personen mee doen. We kunnen wel een beetje schuiven, maar wordt het structureel te druk, dan gaan we op zoek naar een andere oplossing. De training is net als voorgaande jaren vrijblijvend en je hoeft je niet aan- of af te melden. Kom gerust eens meedoen.

Voorts is er om 20:00 uur tot 21:15 uur op de banen 7 tot en met 9 training voor de competitiespelers. Daarna zijn ALLE banen beschikbaar voor de mensen die net hebben getraind bij de competitie en de recreanten door elkaar. Voorlopig is er dus te veel ruimte, maar we hopen dat we snel nieuwe leden mogen verwelkomen!

Heb je hierover vragen, schroom dan niet die te stellen bij iemand van de recreantencommissie of een recreantentrainer.

Naar het overzicht