Jeugdclubkampioenschappen

Zoals elk jaar worden ook dit jaar weer clubkampioenschappen gehouden. Omdat eerder geplande data niet heel erg gunstig zijn bevonden vanwege bijvoorbeeld vanderdag of een groot jeugdtoernooi hebben we gekozen voor zondag 29 juni. We willen bij deze dan ook iedereen vriendelijk verzoeken om deze zondag vrij te houden. Deelname aan de clubkampioenschappen is verplicht, iedereen zal dan ook gekoppelt worden aan een partner voor het dubbelspel en uiteraard enkel spelen. Natuurlijk spelen we in verschillende sterkteklasses, zodat ieder op zijn/haar niveau kan strijden om de titel. Je prestaties tijdens dit toernooi zullen ook meegenomen worden bij het indelen van de trainingsgroepen en teams voor het volgende seizoen, doe hier je voordeel mee!

Het is natuurlijk niet alleen een toernooidag maar ook een supergezellige dag waar je bij de wedstrijden van je vrienden/ vriendinnen kan kijken, je ouders of andere familieleden zijn allemaal van harte welkom.

De dag start om 09.45 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur.
Wanneer je een nóg belangrijkere andere afspraak hebt en er alles aan hebt gedaan om deze te verzetten en dat niet is gelukt is er een mogelijkheid om je af te melden. Dit kan tot dinsdag 10 juni door je ouders een mail met daarin de motivatie van je afmelding te laten sturen naar bcnjeugdcommissie@hotmail.com Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Tot dan allemaal,
groetjes de jeugdcommissie
Email: bcnjeugdcommissie@hotmail.com

Naar het overzicht