Jeugdkamp 2008

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover! Je kan je weer inschrijven voor het jeugdkamp van BCN.

Dit jaar een kamplocatie midden in de bossen op de Utrechtse heuvelrug,in Leusden We zullen hier verblijven in een tentenkamp met alles erop en eraan. Overnachten doen we in grote tenten met matrassen en er is ook een grote recreatietent zodat we ook met slecht weer uit de voeten kunnen. Daarnaast is er onder andere een midgetgolfbaan, outdoortwister, een zeephelling, een kabelbaan, een tafeltennistafel en natuurlijk speelvelden voor volleybal, basketbal, voetbal enz. En uiteraard plaats om een feestje te bouwen, een nachtspel in het bos te spelen en een barbecue te houden.

Het jeugdkamp zal dit jaar plaatsvinden in het weekend van vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juni. Alle jeugdleden die op 1 juni 2008 tien jaar of ouder maar niet ouder dan 19 jaar zijn, mogen mee. Zorg ervoor dat je jezelf zo snel mogelijk opgeeft om er zeker van te zijn dat je mee kunt.

Over de activiteiten verklappen we dit jaar nog niets, maar aangezien we dit jaar in het bos zitten zullen veel van de activiteiten bosspelen zijn…..zowel in het licht….als in het donker…….. Heb jij zin? Ja toch?! Mail dan niet zelf maar laat je ouders zo snel als mogelijk het onderstaande inschrijfformulier terugmailen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang !!!! Uiterlijke inschrijvingsdatum is vrijdag 4 april 2008.

Als je het nog niet zeker weet, of als je iets wilt vragen kun je met je vragen terecht bij:

- Suzanne Broeren, tel.: 06-22765803

Aan de ouders willen wij graag het volgende mededelen/vragen:

  • De deelnemers aan het kamp zullen door een team bestaande uit trainers, begeleiders en andere hele gezellige leden van BCN op een prettige manier “in de gaten“ worden gehouden. T.b.v. van het jeugdkamp zal voor de deelnemers een ongevallen & aansprakelijkheidsverzekering worden afgesloten.
  • De ouderbijdrage bedraagt € 67,50 per persoon, als dit niet voldoende blijkt te zijn zal de vereniging de rest bijdragen.

Tot slot willen wij alle ouders vragen om heen of terug te rijden. Wanneer iedere ouder heen of terug rijdt, dan gaat het vervoer naar de kamplocatie helemaal goed komen. U kunt bij de inschrijving hieronder aangeven of u heen of terug wenst te rijden. Meer informatie volgt zowel voor de kinderen als de ouders na opgave.

Indien je na het lezen van deze brief nog vragen hebt kan je deze mailen aan mij op suzannebroeren@gmail.com of ze stellen aan Peter Korbee in de zaal.

Hopelijk tot op het kamp! Namens Suzanne Broeren en de Jeugdcommissie

Let op!! Je ouders moeten je aanmelding mailen, zo kunnen we zien dat ze akkoord zijn. Bij de aanmelding moet je de volgende zaken vermelden:

Naam deelnemer:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

Ouders kunnen heen / terug rijden

Aantal plaatsen in de auto:

Eventuele bijzonderheden (dieet etc.):

Naar het overzicht