BCN doet mee aan Hart voor Sport!

De afgelopen drie vrijdagen heeft BCN meegedaan aan Hart voor Sport, een initiatief van de gemeente Nieuwerkerk in samenwerking met de basisscholen en de plaatselijke sportverenigingen. De kinderen uit de hoogste groepen van de basisscholen  kunnen op deze manier kennismaken met verschillende sporten, waaronder badminton, dat verzorgd werd door BCN.

Een groep van ongeveer 36 kinderen kreeg drie maal een uur les in badminton, enthousiast geleid door één van onze jeugdtrainers, Marcel Lodder, daarbij geholpen door een aantal vrijwilligers. Na een warming-up werden de kinderen aan de hand van verschillende oefeningen de beginselen van het badminton spelenderwijs bijgebracht. Ook werden er aan het einde partijtjes gespeeld. Iedereen kreeg na de derde keer een certificaat van deelname mee naar huis. Hopelijk zijn de deelnemers enthousiast geworden voor onze sport en zien we een aantal van hen nog eens vaker bij ons terug.

Misschien tijdens het Scholentoernooi op 3 november of al bij een training op dinsdagavond. 

Via deze weg willen we in ieder geval iedereen die heeft geholpen, hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet! Hieronder nog een impressie aan de hand van foto's:  

Naar het overzicht