We zijn halverwege

De eerste helft van de competitie zit erop! We hebben hard getraind met Arnoud, die single-, mix- en dubbeltraining afwisselde. De instroom van de nieuwe jeugdspelers lijkt succesvol te verlopen, fijn dat ze zich ‘thuis’ gaan voelen bij de senioren. De trainingsopkomst op de dinsdag is goed, volle groepen en er wordt hard gewerkt. Op de vrijdag is alleen de groep met de hoge teams goed gevuld, helaas laat de opkomst bij de lage teams te wensen over. De inschrijvinge van de clubkampioenschappen is inmiddels geopend, de kans om te laten zien wat je kan! Wij rekenen dan ook op een hoge opkomst van de competitiespelers.

Tijd voor een korte stand van zaken per team: 

Team 1 (4e divisie) staat op een mooie 3e plek. Vooraf was er natuurlijk gehoopt op meer, maar met een sterk Conquesto en Schollevaar – die beide vol voor promotie gaan – zit er op dit moment niet meer in dan ‘the best of the rest’ te zijn. Er zijn wel wat punten blijven liggen in de eerste helft door oa ziekte van Lotte en blessures bij Stefan en Liesbeth. Leuke weetjes: zowel Stefan als Liesbeth hebben nog maar 1 single verloren, Lotte heeft de laatste twee wedstrijden een hattrick gescoord en Dylan komt op dreef. De ME1, VE2, VD en GD1 zijn de meest succesvolle onderdelen.

Team 2 (4e divisie) staat halverwege op een veilige 4e plek, het lijkt erop dat we dit jaar twee teams in de vierde divisie gaan houden. Het sterke Ribad steekt met kop en schouders er bovenuit, daaronder is nog van alles mogelijk. Met een nieuwe opstelling ivm het blijde nieuws van Wendy gaat team 2 weer knallen. Leuke weetjes: Mirjam heeft nog maar 1 single verloren. De VE2, VD en de twee GD’s zijn de meest succesvolle onderdelen. 

Team 3 (5e divisie) heeft een uitdagend seizoen. Vaste kracht Martijn is geblesseerd en zal voorlopig niet spelen. Dit betekende dat nieuwkomers in de 5e divisie Anouschka en Jasmijn gelijk volle bak aan de slag moesten. Met een 6e plek is het nog spannend voor team 3 alhoewel er nu een klein gaatje is geslagen met de degradatie kandidaten. Leuke weetjes: vaste supporter Tim is gepromoveerd naar vastspeler onder het motto ‘de beste stuurlui staan niet aan wal’. De VE1 en de beide GD’s zijn de meest succesvolle onderdelen.

Ai ai ai team 4 (5e divisie) staat onderaan. Wat nu? Extra training, bootcamp, teamopstelling wijzigen? Er moet iets gebeuren om dit team veilig te gaan stellen, anders wordt het volgend jaar een niveautje lager. We gaan in ieder geval vol goede moed verder, het was namelijk ook echt wel even wennen in de 5e divisie. Leuke weetjes: op de singels wordt nog redelijk gescoord, het zijn vooral de dubbels en mixen waar weinig punten gehaald worden. De ME2 en VE1 zijn de meest succesvolle onderdelen.

Team 5 (6e divisie) gaat als een speer en staat op een mooie 4e plek. Dirk heeft helaas nog niet veel kunnen spelen. Andrzej en Florian, voor het eerst vastspelers, doen het harstikke goed. De dames hebben elkaar een beetje afgewisseld qua aanwezigheid. Leuke weetjes: Andrzej heeft nog maar 1 singel en 1 herendubbel verloren, Annemarie heeft in totaal nog maar 2 partijen verloren (van de 10). De ME 1, ME2 en de MD zijn de meest succesvolle onderdelen.

Team 6 (6e divisie) staat op een 5e plek maar zal zich vol moeten inzetten in de tweede helft om veilig te blijven. Jeugdspeler Wouter doet het heel goed in zijn eerste seniorencompetitie seizoen. Ook Maïte begint er lekker in te komen. Leuke weetjes: jeugdspelers Melanie en Manon hebben beide al een keer ingevallen. Een leuke ervaring voor deze meiden. De meest succesvolle onderdelen zijn de VE1 en de MD. 

Team 7 (7e divisie/veer) staat netjes op de 4e plek. Edward Houben is de sterspeler van de mannen. Ook de dames Laura en Sophie doen het goed. Met drie verloren, twee gewonnen wedstrijden en een gelijkspel gaat dit team de tweede helft vast nog wat laten zien! Leuke weetjes: De VE2, VD en de GD2 zijn de meest succesvolle onderdelen. 

Team 8 (7e divisie/veer) staat ook op de 4e plek. Twee verloren, twee gewonnen en twee gelijk – er is genoeg uitdaging in deze poule. Leuke weetjes: De VE2 en de VD zijn de meest succesvolle onderdelen. 

Oh jee, team 9 (9e divisie) staat een na laatste…. Maar er is nog alle kans om het tij te keren. Wellicht een keer in de week extra trainen? Bianca en Eveline zijn nieuw in onze competitie en komen goed op dreef. Patrick en Ronald pakken af en toe lekker wat puntjes. Maar het plezier staat natuurlijk voorop. Leuke weetjes: De GD 1 en GD 2 zijn de sterkste onderdelen. 

Team 10 (9e divisie) staat op een veilige 5e plek met vooruitzicht om nog meer naar boven te schuiven. Topspeler Sabine, die al haar singels gewonnen heeft, trekt het team vast mee. Leuke weetjes: De VE2, ME2 en de MD zijn de meest succesvolle onderdelen. 

NB: Mis je info over je team? Wil je meer lezen over je team? Vraag je teamcaptain om wekelijks een stukje te sturen over jullie wedstrijd naar de CC! Enne…. wij roepen nogmaals alle teams op om een leuke teamfoto naar de CC te mailen – dan kunnen we deze een mooie plek op de website geven. 

Naar het overzicht