Team 9 brengt nagenoeg lege sporthal weer tot leven!

Vandaag speelde team 9 -ook wel in de volksmond het Herenteam genoemd-  hun derde wedstrijd tegen Limes M2.

Na vorige week met gemengde gevoelens 6-2 verloren te hebben in Delft, gingen de heren met goede moed van start. Aad en Tim trapten af met een voorzichtige 21-16 winst waar na ze in de 2e set volledig in het ritme kwamen en deze winnend met 21-16 af sloten. Rolf en Ronald maakten er een spannende 3 setter van, die met 21-18 naar de tegenstander ging.

Met een gelijke stand van 1-1, gingen we de singles in. Tim wist in de eerste single zijn rust te houden en in 2 sets met 21-15, 21-15 te winnen. Rolf wist na een solide winst in de eerste set, het in de 2e set spannend te maken, maar pakte deze ook; hetzij met 22-20.

Als 3e single wist onze "nestor" Aad, die nog geen single verloren had, met dezelfde cijfers te winnen als Rolf. Hij wist zijn tegenstander in de eerste set slim weg te zetten, waardoor het in de 2e set nog spannend werd , maar deze werd met 22-20 binnengesleept. Dus de 100 procent blijft vooralsnog staan!
Ronald had met zijn single waarschijnlijk zijn sterkste tegenstander tot nu toe. Na de eerste set met 21-13 verloren te hebben, speelde hij een zeer goede tweede set; die met 21-18 verloren werd.

Met een 4-2 tussenstand werden de laatste twee dubbels gespeeld;

Rolf en Tim revacheerden zich van een belabberde dubbel de week ervoor en wisten bijna op routine de partij binnen te slepen. De tweede set ging tot de 6 met voorsprong naar de tegenstander, maar daarna werd er in rap tempo doorgestoomd naar de winst. 21-10 , 21-11.
Aad en Ronald maakten het spannend door de eerste set met 21-19 te winnen en de tweede set ging lange tijd gelijk op, waardoor ze op het laatst een gaatje vonden en met 21-17 wonnen.

Waar door de eindstand van 6-2 op het bord stond! Nu 2 weken geen wedstrijd en dan op naar Den Haag tegen Drop Shot.

Team 6 speelde uit tegen PIP.

De herendubbel was helaas nie5 goed genoeg om een set te winnen.
Esmee viel vandaag in. De dames konden een aardige tegenstand bieden, maar niet goed genoeg. Martin, als eerste heer, heeft de eerste single binnen gesleept in 3 sets. Door goed de rally's aan te gaan.
Ingrid speelde een sterke single en gaf geen set gewonnen.
Pim had een tegenstander die met een harde slag het spel domineerde. In de rally kon Pim goede tegenstand bieden, maar toch in 2 sets verloren.

Esmee speelde tegen een heel aanvallend spelende dame. Esmee moest wennen aan het niveau, maar kon in de loop van de sets meer tegenstand bieden.
Hans en Ingrid speelden de eerste mix. Aan het eind van de derde set stonden ze op winst,  maar konden dit niet volbrengen door een paar foute keuzes.
Martin en Esmee hadden een goede tegenstander in de mix, met een sterke dame aan het net. De eerste set was nog even wennen, de tweede set was het net niet.
Eindstand 6-2 verlies, maar op naar de revanche thuis.

Team 7 speelt voor de 3 keer gelijk!

Team 7 moest na een week rust aantreden in Naaldwijk tegen Mix.

Ondanks de houtenvloer speelde de heren een goede dubbel die zij in een driesetter wisten binnen te halen. BIj de damesdubbel verliep de wedstrijd rustig en waren beide partijen aan elkaar gewaagt. Helaas moesten de dames in twee sets de winst weg geven.

De single van Ricardo was lastig hij had een sterkte tegenstander en hij moest wennen aan het spel. Ook de vermoeidheid speelde op en hierdoor kon Ricardo de single niet naar zich toetrekken, hij verloor deze in twee sets. Laura opende sterk en versloeg haar tegenstander in de eerste set. In de tweede set waren de rollen omgekeerd en kon Laura haar goede spel geen vervolg geven waardoor de derde set een feit was. In deze set liepen de punten gelijk op, toch lukte het niet om de winst te pakken en verloor ze de single.

Tim speelde een goede single en de punten liepen gelijk op. Helaas maakte hij net te veel foutjes waardoor de eerste set verloren ging. In de tweede set kwam hij goed terug en speelde van 16-21 naar 23-25, toch verloor hij hem net en verspeelde hij dure punten. Maite was net als vorige keer weer erg sterk begonnen aan haar single. De eerste set was dan ook voor haar, waarna zij doorstoomde in de tweede set die ze ook pakte en uiteindelijk met de winst ervan door ging!

Laura en Koos speelde een sterke mix en lieten de tegenstander niet boven de 9 komen waardoor zij in twee sets wonnen. Maite en Ricardo speelde erg goed en zorgden ervoor dat ze de eerste set binnen haalde. De tweede set werd verloren en moesten zij zich opmaken voor een derde. Gelukkig herpakte zij zich en speelde ze de derde set weer erg sterk en wonnen deze ook!