Oprichting Technische Commissie

Omdat wij graag BC Nieuwerkerk weer een bruisende, gezellige, sportieve en geweldige club willen maken zonder financiële zorgen, met veel leden, veel badmintonplezier, talentontwikkeling en veel activiteiten, is naar aanleiding van de afgelopen ALV in het bestuur besloten om het roer om te gooien en de organisatie van BC Nieuwerkerk te veranderen.

De Technische Commissie (TC) is opgericht. Deze commissie is een samensmelting van de CC, JC en RC en heeft mandaat om de komende tijd alles te regelen voor de club. Dus jeugdzaken, recreantenzaken, competitiezaken en alle uitvoerende zaken die alle leden aangaan.

Iedereen is welkom om aan te sluiten bij de TC – de enige voorwaarde is dat je aanwezig bent bij het maandelijks overleg en dat je 1 a 2 uur in de week ter beschikking hebt om ook daadwerkelijk dingen te doen voor de club. Wij hopen op een goede vertegenwoordiging vanuit competitiespelers, jeugd en recreanten. Je kan je aanmelden via: bestuur@bcnieuwerkerk.nl . 

De eerste vergadering van de TC vindt plaats op zondag 6 januari van 14.00-16.00 uur. Hier gaan we het vooral hebben over taken, verantwoordelijkheden, acties voor de komende maanden en de afstemming tussen TC en bestuur. De TC heeft momenteel al 10 enthousiaste leden, dus we gaan vanaf 6 januari hard aan de slag. Meer updates zullen volgen. 

Mocht je wat voor de club willen doen maar wil je niet in de TC? Helemaal super! Iedereen die iets wil doen, voor of achter de schermen, is welkom. Bijvoorbeeld de organisatie van een husseltoernooi op een vrijdagavond, het maken van nieuwe telmappen, etcetera. We hebben al veel enthousiaste vrijwilligers – meld je aan en wees welkom in een gezellig team van mensen die wat voor hun club willen doen. 

 

 

Naar het overzicht