Milispec PIP toernooi – de afsluiter van het seizoen

Het Milispec PiP toernooi in Berkel en Rodenrijs is traditiegetrouw het laatste toernooi van het seizoen voor de meeste BCN-ers. Traditie zijn ook de BBQ en zeer warm weer hetgeen tropische temperaturen in de sporthal oplevert, extra ingrediënten voor een altijd gezellig toernooi.

Dylan van der Heij speelde de herendubbel in zowel de 4 als de 6 met Loek Scholten. In de HD4 werd de eerste ronde goed gespeeld en de tweede ronde van de nummer 1 geplaatste verloren. In de HD6 werd na een aantal goede partijen de finale bereikt. Op het heetste moment van de dag gingen ze de strijd aan met Bram Koomen en Jeremy van Menxel van Voorburg. Deze werd in drie sets nipt met 18-21/21-11/21-18 verloren.

Lotte Redeker speelde samen met een wanted dubbelpartner in de VD6. De eerste ronde gaf gelijk een mooie partij die in drie games werd gewonnen. In de halve finale maakten de dames helaas net teveel foutjes waardoor deze verloren ging. Lotte speelde de mix met Loek Scholten, dit bleek een goede combinatie. Ook hier werd de halve finale bereikt. Deze ging na matchpoints heen en weer met 21-16/22-24/22-20 verloren.

Liesbeth de Boer speelde de DD4 samen met Lotte, ter vervanging van Sanne Loef. De eerste ronde troffen ze gelijk sterke tegenstanders. Na een mooie partij werd helaas met 21-15/20-22/22-24 verloren.

Danny Böröcz speelde in de ME4 en won de eerste singel overtuigd en verloor de tweede nipt in de derde game. In de HD4 speelde hij met een wanted partner. Ze wisten de eerste ronde in drie games te winnen, de tweede ronde ging helaas verloren. Danny speelde ook in de HD1, met een andere wanted partner, hier werden beide partijen in de poule verloren.

Ilona Bakker en Frances Vermeeren verloren de eerste ronde van de VD6 met 21-19/21-13. Frances verloor helaas ook in de eerste ronde van de VE6. Dirk de Knegt en Frances kwamen er in de GD6 in de eerste ronde niet aan te pas. Dirk had in zijn singel gelijk een zware loting en verloor kansloos. Ook in de dubbel, met een wanted partner, trof hij het niet de eerste ronde.

Het seizoen zit er nu echt op voor de competitiespelers. Dinsdag 22 augustus vindt de eerste training weer plaats. Van 25-27 augustus is er het trainingsweekend in België (nog beperkt plaatsen beschikbaar). Wij wensen iedereen een fijne, en toch wel beetje sportieve, zomer toe!