Geen training of vrijspeelmogelijkheden i.v.m landelijke Lockdown

Lockdown

Vandaag is door de overheid helaas mede gedeeld dat er de komende vijf weken sprake zal zijn van een lockdown. Nu waren er al beperkingen voor de sport van toepassing, maar dit betekent dat sporthallen nu echt gesloten zullen zijn. Er kan alleen nog buiten of 1,5 afstand en niet in groepsverband worden gesport.

Op 12 januari zal er vanuit de overheid een update volgen en hopelijk volgt er dan groen licht om de binnen sporten weer op te mogen starten in de daarop volgende week. Tot die tijd willen we natuurlijk graag dat iedereen gezond en fit blijft. Hiervoor zal dan ook worden gekeken naar de mogelijkheden om eventueel online een groepstraining aan te bieden. Zo blijven we toch een beetje met elkaar in contact en maken we er het beste van!

Jubileum activiteiten

Door de maatregelen van de afgelopen maanden zijn veel geplande jubileum activiteiten in de wacht gezet of vertraagd. Zo staat een jubiluem feest helaas nog steeds in de ijskast, maar zijn er ideën die ontstaan zijn rondom het jubileum die nu wel vervolg gaan krijgen. Zo is er een passend jubiluem cadeau gevonden dat binnenkort besteld zal gaan worden, maar ook is het idee voor nieuwe spelerspassen (bedoeld voor vrijspelen bij de senioren) uitgewerkt. Alle passen zullen nu een mooie blauwe kleur krijgen en zal er een digitale foto gebruikt gaan worden, o.a. zodat leden geen fysieke foto's meer hoeven aan te leveren.

We willen daarom alle senior leden vragen een pasfoto te mailen naar ledenadministratie@bcnieuwerkerk.nl .

Dit hoeven geen paspoort foto's te zijn, we zien het liefst een lach en een sportieve outfit mag natuurlijk zichtbaar zijn, maar je moet duidelijk herkenbaar op de foto staan. Voldoende resolutie is dus ook belangrijk, net als een foto met een egale achtergrond en voldoende ruimte om deze eventueel digitaal bij te kunnen snijden. Indien je geen foto kan aanleveren, is het idee wel dat er in het voorjaar nog een fotoshoot mogelijkheid komt. Het hangt echter af van de maatregelen tegen die tijd. Het doel is in ieder geval dat iedereen voor het einde van dit seizoen een nieuwe pas heeft met een leuke en goede actuele foto.

Feestdagen

Inmiddels is het ook nog maar een paar weken tot Kerst en het nieuwe jaar 2021. Ook al zullen deze niet op de gebruikelijke wijze gevierd kunnen worden is het zoals altijd een tijd om te genieten van elkaar, vooruit te kijken en te proosten op de toekomst!

Zeker nu is een positieve blik vooruit belangrijk en we wensen jullie dan ook hele fijne feestdagen maar vooral een gezond en sportief nieuwjaar!

Naar het overzicht