Inschrijving senioren competitie 2019/2020

De laatste wedstrijden moeten nog gespeeld worden, maar de TC is al bezig met de voorbereiding voor het komende seizoen. De inschrijving voor de senioren najaarscompetitie 2019/2020 is open. Je hebt - als het goed is - een mail gekregen met het formulier. Maar ook via facebook en deze website kan je je inschrijven. Dus geen excuus! Je hebt tot 17 februari en we vinden het natuurlijk erg leuk als je weer mee doet!

Wil je voor de eerste keer meedoen (omdat je nieuw, recreant of jeugdspeler bent), vraag dan even een gesprek aan bij de TC. Dan kunnen we je alles vertellen over de competitie en horen we ook graag jouw verwachtingen ervan.

Als je aankomend seizoen liever een reservespeler bent, dan horen wij dit ook graag door middel van het onderstaande inschrijfformulier. We plaatsen je dan op de reservelijst, waarna je als redder in nood als invaller kan worden opgeroepen (uiteraard in overleg). Mocht je aankomend seizoen niet willen of kunnen spelen, laat het ons dan aub ook weten zodat we je niet blijven lastigvallen met herinneringen om in te schrijven.

We zien graag je inschrijving tegemoet. Wij gaan dan samen met de trainer aan de slag om de teamindeling te maken. Je vindt het inschrijformulier hier.

 

Naar het overzicht