BCN herenteam wedstrijdverslag van 19 en 21 januari 2024

Wedstrijd 19 januari 2024
 
Vrijdagavond moest het herenteam na een kort intermezzo weer tegen PBC Boomgaardshoek. Thuis werd met 6-2 gewonnen. Lukt het nu ditmaal weer of zelfs beter? Jeroen Bloom en Sander van der Vlis speelden de eerste dubbel. De eerste was nodig om te wennen aan de (slechte) shuttle. Gemiddeld waren er twee per wedstrijd nodig. Het leide dan ook tot een derde set met winst. Timothy van Nes en Jeroen IJpelaar konden in de tweede dubbel net aan geen set pakken en daarmee de winst. De singels verliepen goed. De eerste drie werden gewonnen in twee sets door Martin Bloom, beide Jeroen's en Sander. Ricardo Otterspeer meer moeite en het lukte niet om revanche te nemen. De derde dubbel van Jeroen IJpelaar en Ricardo resulteerde in een driesetter met lange en intensieve rallies maar het kwam niet tot het gewenste winnende punt. Martin en Timothy hadden het in de vierde dubbel een stuk makkelijker en wonnen. Eindstand 5-3 winst. Zondagochtend staat weer de volgende wedstrijd op het programma. 

Wedstrijd 21 januari 2024

Door plotselinge afwezigheid van Sander en Jeroen (B.) werd er bij BCN M1 tegen Swindregt gespeeld met vier heren.
Er werd goed begonnen, de eerste dubbel door Ricardo en Jeroen (IJp.) werd gepakt in twee. In de tweede dubbel, Martin en Timothy, was even een opwarm ronde nodig maar ook die werd na drie setten gewonnen door BCN.
In de singel speelde Martin in twee setten de eerste heer weg. Dit lukte Jeroen (IJp.) helaas niet in de tweede singel, na een gelijk oplopende spannende pot was de winst helaas toch voor Swindregt. Ricardo speelde als derde heer tegen dezelfde speler als bij de thuiswedstrijd. Het werd een spannende drie setter toen hij de rust wist te bewaren en alle hoeken van het veld ging gebruiken. Beide spelers gaven niet op, maar bij het spectaculaire einde trok BCN wederom aan het langste eind!
De vierde singel kon helaas niet gespeeld worden door de plotselinge afwezigheid van de genoemde twee spelers, daarmee was de tussenstand 4-2.
In de laatste dubbels werden er nog twee punten bij gepakt. Jeroen en Timothy scoorden met twee goed lopende sets het punt.
Één van de heren van Swindregt presteerde het om drie drie setters te spelen deze wedstrijd. Bij Martin en Ricardo bleek er daarom een extra set nodig om de 'geef niet op' inzet van de tegenstander de kop in te drukken. Een verdienstelijke 6-2 is de einduitslag!
Naar het overzicht