BCN dames knallen in Berkel en Rodenrijs

BCN reisde af naar Berkel en Rodenrijs om aan te treden tegen PIP, een team dat vorig jaar is gepromoveerd vanuit de 5e divisie. Jaynique van Heerdt ontbrak wegens werk, dus alle vier de BCN-ers moesten drie wedstrijden spelen.
 
Stefan Broeren en Dylan van der Heij speelden een erg mooie en spannende dubbel tegen Milan Koot en Jim Rausch. Er werd op het scherpst van de snede gespeeld. Helaas ging deze dubbel net verloren in de derde game (26-24/20-22/21-18).
 
De damesdubbel werd ook in drie sets gespeeld. Wendy de Ridder en Liesbeth de Boer wonnen de eerste game met gemak. In de tweede game lieten zij het tempo teveel zakken hetgeen betekende dat er een derde game aan te pas moest komen. Hier wonnen zij met ruime cijfers van Aranxa Geene en Rachelle Mostert (12-21/21-14/12-21).
 
De eerste herensingel was een genot om te kijken. Zowel Stefan Broeren als Milan Koot zijn tot nu toe ongeslagen in de competitie. Het werd een lange en spannende partij. Broeren wist de eerst game te winnen. In de tweede game nam hij een voorsprong maar Koot wist weer langszij te komen en deze zelfs te winnen. In de derde game miste Broeren de scherpte en moest hij een zeldzaam verlies incasseren (14-21/21-16/21-17).
 
Dylan van der Heij speelde een goede partij tegen de ervaren Peter den Boer. Helaas kon hij de winst niet pakken (22-20/21-18). BCN keek nu dus tegen een 3-1 achterstand aan.
 
Wendy de Ridder, die steeds meer in vorm komt, behaalde een knappe overwinning op Rachelle Mostert (14-21/20-22). Liesbeth de Boer won ook in twee games, zij nam het op tegen Aranxa Geene (16-21/18-21).
 
Met een gelijke stand werd begonnen aan de mixen. Broeren en De Boer speelden bij afwezigheid van Jaynique van Heerdt, samen de eerste mix. Zij namen het op tegen Den Boer en Mostert, een gevaarlijk koppel dat al lange tijd samen speelt. Zij wisten de partij knap te winnen met minimaal verschil (19-21/20-22). Van der Heij en De Ridder zorgden uiteindelijk voor de overwinning door in drie games te winnen van Rausch en Geene (9-21/21-18/11-21).
 
Dit betekende een 5-3 overwinning voor BCN in Berkel en Rodenrijs. 
Naar het overzicht