BC Nieuwerkerk zegeviert in Bleiswijk

 

Een kleine delegatie van BCN spelers deed mee  aan het 3B Hoektoernooi. Vijf mannen en vijf vrouwen gingen de strijd aan in categorie 5 en 8.

In de categorie 8 speelden onze team 10 helden Tim, Ronald, Sabine en Karin. Het was pittig maar ze hebben zich kranig verweerd in de poulewedstrijden. Dit resulteerden in een aantal winstpartijen. 

Dirk haalden met zijn Zevenhuizen partner Ronald de halve finale in de HD 8  die helaas nipt werd verloren. In de singel schopte hij het tot de finale, waar hij zijn meerdere moest erkennen in Roel, de voorzitter van de organiserende club.

In de categorie 5 waren de BCN-ers goed op dreef en werd bijna elke categorie gedomineerd. Lotte haalden een drieslag binnen door de damesenkel, damesdubbel en gemengd dubbel te winnen. In haar singel won ze alle poulewedstrijden, Sanne werd tweede. De dubbel was een moeder-dochter combinatie van Lotte en Liesbeth die Sanne met haar PiP partner Rachelle naar de tweede plaats verwezen. In de mix speelde Lotte met invaller Auke - dit bleek een succes combinatie.  Zij wonnen in de finale van Peter en Rachelle van Pip, die eerder van Dylan en Liesbeth wonnen in de halve finale. In de herendubbel waren Auke en Dylan pas in de finale te stoppen.

Bij de prijsuitreiking bleek dat BCN ook nog de meest succesvolle vereniging was - en daarmee hebben we de verenigingsprijs gewonnen! 

Naar het overzicht