Baansponsoren van het BCN Open Toernooi 4-6-8 2018 zijn bekend

Het Toernooi Team is nog druk bezig met de laatste voorbereidingen. Nog een paar dagen en dan begint op zaterdag 8 september het BCN Open Toernooi.

Dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door de volgende baansponsoren: Reijm BV, Tom Korbee Hoveniers, GritOptiek, MCD, AG Home Projects, 4 Your Games, Eureka Bloembinders, IJssel Juweliers en Rijwielhandel Zuidplas.

Wij zijn blij met alle negen baansponsoren en daarom zal er in de komende dagen elke sponsor extra in het dag licht worden gezet!

    

    

Ondersteun onze club niet alleen op de baan maar ook daar buiten. Dus of je nu gaat verbouwen en een container nodig hebt of verantwoord natuuronderhoud wilt doen bij Reijm BV helpen zij jou graag. AG Home Projects kan voor jou het vele klus werk uit handen nemen. En als je gelijk ook een nieuwe tuin wilt dan ben je bij Tom Korbee Hoveniers aan het juiste adres.

Met al dat werk hoort ook goed eten en dat kan bij MCD, voor al uw verse boodschappen, vriendelijke service en veel voordeel. En met de lunch even genieten van het zonnetje, vergeet dan niet je zonnebril op te doen. Een goede zonnebril is belangrijk en voor alle andere oogzorg kan je terecht bij GritOptiek. Aan het einde van de dag fiets je dan lekker naar huis op die leuke fiets van Rijwielhandel Zuidplas met dat mooie bloemetje van Eureka Bloembinders om je eettafel op te fleuren. Maar vergeet de tijd niet door eens langs te gaan bij IJssel Juweliers om zo op tijd te zijn voor het BCN Open Toernooi. En tijdens het BCN Open Toernooi kan jij in je pauze mooi even een brain kraker doen die je natuurlijk van 4 Your Games vandaan hebt.

 

Naar het overzicht