Clubkampioenschappen senioren 2018

Het is bijna zover! Vanaf heden is de inschrijving geopend voor de Clubkampioenschappen 2018.
Om iedereen een mooie uitdaging te geven zullen er maar liefst 3 categorieën zijn waarin je kunt meespelen. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op dinsdag 30 januari (19.30u – 22.30u), vrijdag 2 februari (19.30u – 23.00u) en zondag 4 februari 2018 (9.00u – 17.00u). Net als vorig jaar zullen er weer voorronde poules worden gespeeld op dinsdag en vrijdag en zullen er voor de zondag nieuwe poules worden gevormd, hierdoor speelt iedereen tot het eind lekker door. Wil je 3 onderdelen spelen? Dan moet je er wel rekening mee houden dat je veel partijen (achter elkaar) moet spelen.

Deze editie bestaat er tevens een exclusieve recreantencategorie, waarin iedereen die recreant is zich vrij in mag schrijven. De gevorderde recreant mag zich natuurlijk ook bij de competitiespelers inschrijven ;).

Ook deze clubkampioenschappen mag je je wederom inschrijven met je favoriete mix- en dubbelpartner. Heb je geen favoriet? Dan kun je jezelf als wanted opgeven en zullen wij je koppelen. 

Na het succes van vorig jaar nodigen wij tevens de JC uit om de talenten van de jeugd mee te laten strijden met de competitiespelers.

Na de clubkampioenschappen zal traditiegetrouw tegen een vergoeding een afsluitend avondmaal verzorgd worden in de sportkantine. Meer informatie hierover volgt later.

Schrijf je dus allemaal nu in Via de volgende link

Naar het overzicht