BCN clubtoernooi 2023

Beste leden,

Zoals jullie weten staat de inschrijving voor de clubkampioenschappen al een tijdje open. Inmiddels hebben zich meer dan 20 leden voor dit toernooi ingeschreven. De tijd dat er meer dan 50 leden aan mee deden is al weer een paar jaar geleden. Op basis hiervan staan er 3 data voor het clubtoernooi gereserveerd.

Met een aantal van 30 deelnemers, kan het toernooi ook in twee dagen worden gehouden. Omdat een paar mensen hebben aangegeven niet op de zondag beschikbaar te zijn hebben wij voorlopig besloten om het toernooi op dinsdag 14 en vrijdag 17 maart 2023 te organiseren. Dat betekent ook dat de prijsuitreiking op de vrijdagavond zal plaatsvinden.

Inschrijving is mogelijk via toernooi.nl. De inschrijving sluit op vrijdag 17 februari 2023.

Op basis van het deelnemersaantal van ca. 24 a 30 mensen, is het duidelijk hoe we het toernooi willen bouwen en hoeveel tijd we denken nodig te hebben. Na de sluiting van 17 februari gaan we het toernooi (poule indeling en tijdschema) opzetten. Desondanks is er nog altijd ruimte voor aanvulling. Vaak is aanvulling handig als we met een oneven aantal te maken hebben.

Dus, twijfelde je om in te schrijven meldt je alsnog aan, om te gaan genieten van de partijen van dit clubtoernooi.

Lukt het niet (meer) om via toernooi.nl in te schrijven, stuur dan een mail, dan kunnen we je nog altijd handmatig inschrijven.

Mocht je nog meer vragen hebben, schroom dan niet om deze te stellen aan de clubtoernooicommissie, in de zaal (bij Laura), via whats-app of via de e-mail.

Met sportieve groet,

De Clubtoernooicommissie Aad Gouw en Laura Oudshoorn
Whats-app: 06-46587477 (Laura), 06-52797733 (Aad)

E-mail: clubtoernooi@bcnieuwerkerk.nl
Website:Clubkampioenschappen2023 

Naar het overzicht