BCN clubtoernooi 2023

Beste leden,
 
Op 14, 17 en 19 maart 2023 kan het jaarlijkse clubtoernooi, na 2 coronajaren, eindelijk weer plaatsvinden. Het clubtoernooi is een toernooi voor alle leden (die in staat zijn meerdere volledige wedstrijden te spelen). De clubtoernooicommissie zal haar uiterste best doen om in de dubbels zoveel mogelijk gelijkwaardige koppels samen te stellen. Bij de singlepartijen worden de spelers op sterkte ingedeeld.

Ook bij deze editie van het toernooi staat plezier in het badmintonnen voorop! En uiteraard hopen we dat er vele spannende wedstrijden zullen volgen. In ieder onderdeel wordt om de eer gestreden en winst wordt beloond met een felbegeerde trofee.

 
Het toernooi is uiteraard bedoeld voor zowel senior-competitiespelers als recreanten, maar ook jeugdigere spelers kunnen op uitnodiging van de jeugdtrainers deelnemen.

We spelen in de volgende categorieën:
 
Inschrijving enkelspel
Mannen Enkel 1
Mannen Enkel 2 (bij voldoende inschrijvingen)
Dames Enkel 1 (bij voldoende inschrijvingen)

Indeling koppels door Toernooicommissie
Gemengd Dubbel 1
Gemengd Dubbel 2 (bij voldoende inschrijvingen)
Heren Dubbel 1
Heren Dubbel 2 (bij voldoende inschrijvingen)
Dames Dubbel 1 (bij voldoende inschrijvingen)

De inschrijving is geopend vanaf dinsdag 24 januari 2023 en is mogelijk via toernooi.nl. Verdere informatie over de inschrijvingen volgt.

Mocht je overigens zelf zin hebben mee te werken aan de organisatie van het toernooi, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten! Heb je nog vragen dan kun je terecht bij de clubtoernooicommissie, in de zaal (bij Laura), via whats-app of via de e-mail.

Met sportieve groet,
 
De Clubtoernooicommissie
Aad Gouw en Laura Oudshoorn

E-mail:      clubtoernooi@bcnieuwerkerk.nl

 

Naar het overzicht