40 jaar Lustrum - reunie

De BCN Reünie-commissie is druk bezig om oud-leden, met een leeftijd van 18 jaar en ouder, te benaderen voor de reünie welke plaatsvindt op vrijdag 1 november. Dat is exact de dag dat we 40 jaar bestaan. Dit is dus niet het lustrum-feest, maar de mogelijkheid voor (oud)leden om eens met elkaar bij te praten en indien ze dat wensen, weer eens een shuttletje te slaan.
 
De reünie gaan we doen op de banen 1 en 2, welke zullen worden omgetoverd tot een zitje met tafels en stoelen. De overige banen blijven vrij om te spelen. Er is die avond geen training en uiteraard het verzoek om, als er oud-leden mee willen spelen, dit op hun niveau te doen. Wij als commissie zullen dat verder begeleiden.
 
Om zoveel mogelijk oud-leden te bereiken hebben we ook jullie hulp nodig. Het verzoek is dus ook om familie en of vrienden waarvan je weet dat ze lid zijn geweest te benaderen en te vragen of zij belangstelling hebben. Mocht dat zo zijn, dan willen graag hun mailadres, zodat we enkele weken voor de reünie iedereen van de juiste informatie kunnen voorzien. Ook zullen wij dan contact met hen opnemen en vragen of ze willen spelen die avond.
 
Heb je dus iemand die wil komen, laat hen dan een mail sturen naar bcnreunie40@bcnieuwerkerk.nl. Wij handelen het dan verder met het oud-lid af. Het kan uiteraard voorkomen dat we de betreffende persoon al direct hebben benaderd, maar beter 2 keer dan helemaal niet en later horen dat ze ook hadden willen komen. We hebben ook nog een facebook pagina, BCN Lustumpagina. Ook daarop staat ons mailadres. 
 
Wij hebben er heel veel zin in en zijn druk bezig om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk oud-leden ons bezoeken. Met jullie hulp en positieve bijdrage op de reünie-avond gaat dat zeker lukken.
Naar het overzicht