Competitie Commissie

BCN doet fanatiek mee aan de badmintoncompetities. In het seizoen 2017/2018 zijn er:

Met deze deelnamen behoort BCN bij de grotere badmintonverenigingen in de regio Zuid-West.

Voor meer competitie informatie m.b.t. de jeugd verwijzen we naar het kopje: Jeugd.

Ben je geïnteresseerd in competitie spelen bij BCN, kom dan een keer langs of neem contact op via: keertjemeedoen@bcnieuwerkerk.nl.

Ben je al lid bij BCN neem dan contact op met één van de leden van de Competitie Commissie of stuur een e-mail naar cc@bcnieuwerkerk.nl.

Competitie Commissie - vergaderdata

De CC zal iedere eerste donderdag van de maand vergaderen. In deze cc-vergaderingen worden alle agendapunten besproken die binnen en rondom de competitiegroep spelen. Heeft u zelf een agendapunt die u wilt aandragen, dan kunt u deze sturen naar cc@bcnieuwerkerk.nl.

De data dat de CC zal vergaderen zijn:

(* Kan afwijken; valt in een vakantie)