Competitie spelen

BCN doet fanatiek mee aan de badmintoncompetities. In het seizoen 2018/2019 zijn er:

Met deze deelname behoort BCN bij de grotere badmintonverenigingen in de regio Zuid-West.

Voor meer competitie informatie m.b.t. de jeugd verwijzen we naar het kopje: Jeugd.

Ben je geïnteresseerd in competitie spelen bij BCN, kom dan een keer langs of neem contact op via: keertjemeedoen@bcnieuwerkerk.nl.

Ben je al lid bij BCN neem dan contact op met één van de leden van de Technische Commissie of stuur een e-mail naar tc@bcnieuwerkerk.nl.

Technische Commissie (TC)

De TC vergadert maandelijks. In deze TC-vergaderingen worden alle agendapunten besproken die binnen en rondom de competitiegroep spelen. Heeft u zelf een agendapunt die u wilt aandragen, dan kunt u deze sturen naar tc@bcnieuwerkerk.nl. Ook staan wij altijd open voor een persoonlijk gesprek mocht je ideeen of wensen hebben of ergens tegenaan lopen.