Het BCN Slottoernooi op 23 juni 2017

Beste BCN-er, Na het hele jaar hard trainen heb je nu je topvorm bereikt! Spieren als scheepstrossen, de reflexen van een panter en het uithoudingsvermogen van een dieselloc. Hoog tijd om dat aan de wereld te laten zien!

Verslag BCN Jeugd 21 mei 2017

Lee Towers, heb je nog een gaatje vrij…? Want het gaat de goeie kant uit met de jeugd van BCN. De zingende kraandrijver kan zijn smoking weer uit de kast halen, want er zijn twee jeugdteams die het poulekampioenschap in de pocket hebben!

BCN Meitoernooi 2017

Hallo allemaal, Wat een enthousiasme! We hebben maar liefst 32 spelers voor het Meitoernooi. Hierbij alle informatie voor de komende drie dinsdagen. Het is even puzzelen geweest gezien het grote aantal spelers en het feit dat niet alle spelers alle dagen beschikbaar...

De beklimming van mijn leven, voor het leven van een ander

In 2012 heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan Alpe d’HuZes. Dit naar aanleiding van het (veel te vroege) overlijden in april 2011 van mijn beste vriend Meint Veldstra. Meint was niet alleen mijn beste vriend, maar ook mede-BCN-er in hart en nieren.

BDO Wouters Sports Pouletoernooi 2017

In het paasweekend vertrokken 5 BCN’ers richting Voorburg voor het sterk bezette BDO Wouters Sports Pouletoernooi 2017. Zowel Sanne Loef als Peter Korbee speelden met Peter den Boer van PIP uit Berkel en Rodenrijs. Helaas leverde dit geen winstpartijen op.

Rotterdam Marathon 2017

Op zondagochtend 9 april zijn er 5 vrijwilligers vroeg opgestaan om te helpen bij de Marathon van Rotterdam. 4 BCN leden en een familielid van een lid kwamen om half 9 in de ochtend aan op verzorgingspost kilometer 32,5 aan het begin van het Kralingse bos.

Wedstrijdverslag speelronde 1 tot en met 5 herenteam voorjaarscompetitie seizoen 2017

Voor BCN M1 begon de herencompetitie goed op 10 februari door tegen RBC Sowat te winnen met 7-1. Er werd gespeeld op een zeer fijne vloer maar het licht was niet overal zo prettig, waardoor zo nu en dan mis werd geslagen of de shuttle pas te laat werd gezien.

Verslag BCN Jeugd 2 april 2017

De mooiste clear, sla je na een kouwe slok bier! En dan hebben we het niet eens over het Grote Mannenteam dat ook in deze voorjaarscompetitie meedraait. Nee, het was bij één van onze jeugdige teams waar plots een gerstenatje langs de lijn stond.

Het Waanzinnige Weekend Waarin iedereen Won!*

Wát een weekend voor jeugd van BCN! Terwijl het Nederlands elftal wat moeite had om de vermaarde vorm te vinden, proefde onze badmintonnende jeugd de zoete smaak van winst! En al was het niet getalsmatig, dan zeker wel moreel.

BC Nieuwerkerk Open Pouletoernooi 2017

Op 9 en 10 september 2017 organiseert onze club het jaarlijkse Open Pouletoernooi – de perfecte warming up voor de competitie! Doe wedstrijdritme op en oefen met je (nieuwe) teamgenoten. Er wordt gespeeld in drie categorieën: Categorie 4: