Team 1 moest tegen Invictus en won verdienstelijk met 6-2.

Team 2 had geen wedstrijd.

Team 3 won vandaag met 5-3 van BC Delft.

Team 4 moest vandaag thuis tegen Conquesto.
Uit de eerste uitslagen van de poule blijkt dat iedereen op een gelijkwaardig niveau zit. Vrijwel alle wedstrijden tot op heden
eindigen in gelijkspel of minieme winst/verlies. De heren begonnen goed in de eerste set van de dubbel maar konden deze net niet met
winst afsluiten 22-24, waardoor de tweede set moest worden gewonnen. Dit lukt helaas niet. De dames daarentegen pakten wel de winst.
Jaynique speelde als eerste heer tegen een sterke singelaar. Het was zeker aan het einde van de derde set spannend. Met de nodige
matchpoints die voorbij waren gegaan kon hij met 29-27 de winst pakken. Jeroen pakte in drie sets zijn single, Debby verloor net aan
en ook voor Daniek was de tegenstand te hoog gegrepen. Met 3-3 kon het nog winst worden maar met verlies van beide mixen werd het
uiteindelijk 3-5 verlies.

Team 5 speelde thuis tegen Invictus.
Annemarie en Ingrid startten met de damesdubbel. De eerste set verloren ze nipt. Gelukkig konden ze zich terug vechten in de tweede
set, die ze wonnen. Dus moest er een derde set gespeeld worden. Deze wisten Annemarie en Ingrid helaas niet binnen te halen.

De heren van vandaag, Andrzej en Florian, maakten ook een hele spannende partij van hun dubbel. Ze speelden scherp en heel
gevarieerd. In de eerste set wonnen ze. De tweede set werd heel spannend en verloren ze in de verlenging. Dit was blijkbaar wel een
uitputtingsslag voor de tegenstander, want de derde set had niet meer zo een spannende uitslag. Winst voor onze heren.

Na dit spannende begin van de dubbels volgden de singlepartijen.
Florian speelde de eerste single partij. De eerste set won hij, maar de tweede set kwam de tegenstander sterk terug. In de derde set kon
Florian de winst naar zich toetrekken. Ingrid speelde de eerste damessingle. Na een wat mindere start kon ze de focus goed vinden. In de tweede set had ze bijna uitzicht op een derde set, maar tegen het eind van de tweede set kwam haar tegenstander goed terug. Uiteindelijk moest Ingrid in de verlenging haar meerdere kennen in haar tegenstander. Andrzej had hele lange en hele spannende rally's, waarbij zowel hij als zijn tegenstander over de baan vlogen. Ondanks wat spannende momenten kon Andrzej in 2 sets de partij afronden in een winst.
Frances speelde de tweede damessingle. Na haar blessure is ze weer rustig aan het opbouwen. Dit hield wel in dat ze al bijna een jaar
geen single meer had gespeeld. Dit was niet in haar partij te zien, die ze met mooie cijfers af kon ronden in winst.
Tussenstand: 4-2 voordat de mixen gespeeld werden. In de eerste mix konden Annemarie en Florian de focus die ze vorige
week hadden niet terugvinden. In de tweede set werd het nog wel spannend, maar helaas kwamen ze er net niet aan.
Andrzej en Ingrid wonnen de eerste set. Maar in de spannende verlenging van de tweede set verloren ze helaas. In de derde set werd
het weer zo spannend, maar kwamen aan het eind net te kort. Eindstand van deze partij, 4 drie-setters en 4-4. Wat een goede
indruk geeft van de wedstrijd, waarbij alle partijen aan elkaar gewaagd waren.

Team 6 moest tegen BC Limes en kwam met 5-3 winst thuis.

Team 7 speelde vandaag thuis tegen Asterix de concurrent uit Rotterdam. De dames speelde een goede dubbelpartij en wonnen deze
keurig in twee sets. Helaas verliep het bij de heren minder goed en verloren ze de eerste set. In de tweede set kwamen ze goed terug maar
helaas was het te weinig om de wedstrijd positief te beslissen. De damessingles waren spannend en scoorde punten. Sophie speelde een
sterke wedstrijd en pakte de wedstrijd, ondanks dat de tweede set met 22-20 nog erg spannend werd. Laura deed wat ze moest doen, een mooie en goede wedstrijd spelen waaruit ze een eenvoudige overwinning boekte. De heren waren aan elkaar gewaagd en beide singles waren erg spannend. Edward kwam naast zijn sterke spel helaas net te kort en moest in twee sets zijn single als verloren beschouwen. Tim speelde een lange wedstrijd met een spannende derde set die hij eindelijk met 22-24 verloor. Helaas verloren we de eerste mix waardoor het weer 3-5 leek te worden. Maar gelukkig wisten Ricardo en Laura hun mixpartij in drie sets te winnen waardoor de eindstand op 4-4 kwam. De stijgende lijn is ingezet!

Team 8 verloor met 3-5 tegen Orbiton.

Voor het debuterende team 9 zijn de wedstrijden lastig te winnen en vandaag werd gespeeld tegen Voorburg. Cyntha viel in voor Bianca maar kon niet het verschil maken, zij verloor in drie sets haar single en net aan met Patrick de tweede mix. De druk van de tegenpartij bleef
sterk. Bij veel van de partijen kon net geen winst worden genoteerd. Ronald verzachtte het verlies iets, hij won zijn single in drie sets.
Eindstand 1-7 verlies.